Over de webshop

In onze webshop verkopen wij artikelen van goede kwaliteit, zoals u van ons gewend bent. Uiteraard met daaraan gekoppeld een goede service, rechtstreeks door de fabrikant ofwel door onze eigen mensen. Uit ons assortiment hebben wij een keuze gemaakt van de artikelen waarvan wij denken dat zij via internet verkocht kunnen worden. Artikelen die weinig uitleg behoeven of waarvan de toepassing duidelijk is. Natuurlijk kunt u ons altijd vragen om nadere uitleg of meer informatie via telefoon of mail. Uiteraard blijft het altijd mogelijk een afspraak te maken bij u op het bedrijf voor uitgebreid advies of demonstratie voor complexere slagerijmachines of produkten die niet in onze webwinkel staan. Op al de artikelen die wij in de webwinkel verkopen geldt altijd een garantietermijn van een jaar. Afwijkende garantietermijnen staan per artikel vermeld.
Bij reparatie van bepaalde artikelen kunnen wij u vragen deze naar ons toe te zenden. Dit zal altijd gebeuren in overleg met de klant.

Betalen via onze webshop is volkomen veilig door betalen via IDEAL.
Wij berekenen bij een bestelling van meerdere artikelen uiteraard slecht eenmaal verzendkosten. Deze staan apart bij uw bestelling vermeld.

De merken in onze webwinkel

  • Henkelman vacuum systems
  • <a href="http://www.uweshop.eu/welcome/YmFubmVyPTImZGVhbGVyPTE0OA==" target="_blank"> <img src="http://www.uweshop.eu/banner/YmFubmVyPTImZGVhbGVyPTE0OA==" border="0" /> </a>
  • F.D.Dick
  • Deko
  • Hupfer
  • Edertal
Veilig betalen via uw eigen bank.