Visie

Door onze jarenlange ervaring en specialisatie zijn wij in staat u een gedegen advies te geven over de apparatuur die het best bij uw situatie past.

Wij streven naar tevreden klanten.

Tevreden klanten

In ons leveringsprogramma vindt u uitsluitend machines van gerenommeerde merkel, zoals Henkelman vacuümmachines, Berkel / Deko snijmachines, Hobart vaatwasmachines, Hobart en Meiko vaatwasmachines, Mado slagerijmachines, Edertal vleesvermalsers /repensnijders, Electrolux grootkeukenapparatuur, Broekelman kookketels, roestvrijstalen tafels enz.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u een gedegen advies te geven over de apparatuur die het best bij uw situatie past. Voor een advies brengen we een bezoek bij u op het bedrijf, zodat we een indruk krijgen van de werkwijze, producten en de bereiding /produktie hiervan, uw wensen enz. Kortom alles wat er komt kijken om tot een juiste besluitvorming te komen voor de aanschaf van een machine.

De meeste machines leveren wij rechtstreeks van de fabrikant. Hierdoor en omdat wij werken met weinig kosten ( Geen dure showroom ) bent u bovendien verzekerd van een scherpe prijs van de te leveren apparatuur. Vaak zal ook de fabrikant de service en garantie op zich nemen. Zodoende bent u als klant altijd verzekerd van service op hoog niveau door op de fabriek geschoolde vakmensen. Tevens werken wij samen met gerenommeerde servicebedrijven met ieder hun eigen specialiteit.

Voor service op Berkel/Deko snijmachines bent u bij ons op het juiste adres. Hiervoor hebben wij een eigen servicedienst.
Kortom: Tevreden klanten. Dat is waar wij naar streven.

Aftersales & Service

Natuurlijk kunt u rekenen op een goede aftersales en service. De service en garantie op de geleverde apparatuur gebeurt vaak rechtstreeks door technici van de fabrikant. Dit biedt grote voordelen: snelle afhandeling van de storing omdat de monteurs hoog geschoold zijn en bovendien beschikken over de juiste onderdelen. Voor snijmachines van Berkel/Deko hebben wij een eigen servicedienst. Voor vacumeermachines werken wij samen met een gedegen bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en revisie van deze apparaten.  Door een samenwerking met bedrijven op het gebied van service/onderhoud, inrichting en productie van roestvrijstalen meubelen , kunnen wij ook adviseren bij de inrichting van uw winkel of verwerkingsruimte bij nieuwbouw of verbouwing.

Veilig betalen via uw eigen bank.